BARÇA

Messi, Cristiano Ronaldo i Mascherano: els vots de Neymar per a la Pilota d'Or

El davanter del Barça explica en una entrevista a la televisió brasilera Globo la seva primera votació com a capità de la selecció brasilera

Neymar ha dit en entrevista a la televisió brasilera  Globo que ha votat l'argentí Leo Messi, el portuguès Cristiano Ronaldo i el també argentí Javier Mascherano, en aquest ordre, per a l'elecció de la Pilota d'Or. El davanter brasiler del Barça, que és capità de la selecció brasilera, vota aquest any per primer cop.

En l'entrevista, que es podrà veure diumenge, Neymar explicarà les raons per haver fet aquesta tria. Dels tres escollits pel brasiler, Mascherano no ha quedat entre els finalistes del premi que s'entregarà el dia 12 de gener en una gala a Zuric.

En la mateixa entrevista, en la que obre per primera vegada la porta de la seva residència a Barcelona a una televisió brasilera, Neymar presenta el preparador físic i el fisioterapeuta que ha contractat perquè l'ajudin, a casa, a millorar la seva forma i recuperar-se de les lesions d'una manera més ràpida.

Més continguts de