Barça
Esports Barça 13/04/2013

Messi, Iniesta, Busquets, Alba i Pinto, baixes per jugar contra el Saragossa

Messi continuarà el treball de recuperació. Pinto té una lumbàlgia i Busquets té molèsties al pubis. Iniesta i Alba han quedat fora per decisió tècnica

Ara
1 min
Iniesta i Villa, durant l'entrenament del Barça d'aquest dissabte FCBARCELONA.CAT

BarcelonaLeo Messi, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Jordi Alba i José Manuel Pinto són les absències més destacades del Barça per jugar aquest diumenge a la Romereda. Un nou compromís de Lliga on els blaugranes poden fer un nou pas de cara a aconseguir el títol de Lliga.

En el cas de l'argentí, que va arribar molt just per jugar la tornada de quarts de final de la Champions contra el PSG, ha fet treball de fisioteràpia i ha quedat fora de la convocatòria. D'altra banda, José Manuel Pinto pateix una lumbàlgia, mentre que Sergio Busquets té molèsties al pubis.

D'altra banda, Andrés Iniesta i Jordi Alba, futbolistes que acumulen molts minuts a les cames, també es queden a Barcelona per decisió tècnica.

En canvi, qui entra a la llista són dos futbolistes del B: el porter Oier i el migcampista Sergi Roberto.

Llista de convocats: Valdés, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Xavi, Villa, Alexis, Thiago, Dos Santos, Bartra, Pedro, Montoya, Adriano, Abidal, Song, Tello, Oier (31), Sergi Roberto (28)

stats