Barça
Esports Barça 19/02/2012

Messi: "Sempre hi ha una època de l'any en què es diu que no estic bé, però estava tranquil"

El davanter argentí ha marcat quatre gols contra el València en "un partidàs" en què ha confessat que "ha costat arrancar" i han tingut "mala sort" amb les ocasions

M. Molina
1 min
Leo Messi ha marcat 4 gols contra el València

BarcelonaFeliç després d'haver marcat quatre gols contra el València, Leo Messi ha marxat cap a casa seva amb la pilota del partit, i coneixedor que amb la seva actuació ha fet callar moltes veus que insinuaven que no estava a un bon nivell de joc.

"Sempre hi ha una època de l'any que això es comenta, però jo estava molt tranquil. Tenia la confiança de l'entrenador i dels companys, i això és el que m'importa i em fa sentir feliç", ha dit el davanter argentí.

Sobre el partit, en què el Barça ha golejat el conjunt valencianista (5-1), ha opinat que "l'equip ha fet un partidàs", i només ha lamentat que "ha costat arrancar i hem tingut la mala sort de començar perdent, però li hem pogut donar la volta al marcador". A més, ha destacat que "el més important és que l'equip s'ha retrobat amb el joc, com a Alemanya. Ara arriben moments importants i hem d'estar d'aquesta manera" per afrontar-los.

D'altra banda, el seu company Cristian Tello ha opinat que "aquest jugador no para. És el millor del món i ho continuarà sent". I el vicepresident Josep Maria Bartomeu ha dit que "és un jugador que està fet per a la història", i ha comentat que "segur que amb aquests quatre gols marxarà a casa molt content".

stats