COPA AMÈRICA

Messi, castigat amb un partit de sanció i una multa de 1.500 dòlars per l'expulsió davant Xile a la Copa Amèrica

Es perdrà el primer partit de les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de Qatar 2022

La Conmebol ha decidit sancionar Leo Messi amb un partit de suspensió i una multa de 1.500 dòlars per l' expulsió que va patir en el partit Argentina-Xile, de la Copa Amèrica del Brasil 2019, segons ha decidit aquest dimarts el tribunal de disciplina de l'entitat. Això significa que el futbolista del Barça es perdrà el primer partit de les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de Qatar 2022, el març de l'any que ve.

La jutge única i vicepresidenta del Tribunal de Disciplina, la veneçolana Amarilis Belisario, ha resolt en la decisió "confirmar el partit de suspensió automàtica imposat al jugador Lionel Andrés Messi no acordant cap partit addicional de suspensió", segons el comunicat publicat a la pàgina web de la Confederació Sud-americana de Futbol. A més, a la nota es destaca que la sentència és inapel·lable.

Messi, capità de l''albiceleste', va rebre la targeta vermella en la passada Copa Amèrica als 37 minuts del partit davant Xile després d'una topada amb el capità de l'equip rival, Gary Medel, que també va acabar expulsat.