Barça
Esports Barça 26/12/2010

Messi li demana al 2011 guanyar el seu primer títol amb la selecció argentina

El futbolista del Barça, en declaracions al diari 'Olé', dóna gràcies per poder fer el que sempre ha somniat: “Jugar a futbol i alegrar la gent”

Redacció
1 min
Leo Messi.

BarcelonaEl davanter Lionel Messi assegura que l'any 2011 vol guanyar el seu "primer títol amb l'Argentina”. El futbolista del Barça ha fet aquestes declaracions al diari 'Olé', on dóna les gràcies per poder fer el que sempre ha somniat: “Jugar a futbol i alegrar la gent”.

"Ho donaré tot per guanyar la Copa Amèrica. És el regal que els vull fer a tots els argentins. La gent del meu país es mereix un gran any", destaca Messi.



Messi ha tancat l'any amb 60 gols, repartits entre el Barça i la selecció argentina. "Sempre intento superar-me. Per això, el meu objectiu per aquest any que ve és millorar el que vaig fer el 2010", comenta.


Messi passarà el Nadal a Rosario, la ciutat on va néixer. S'hi estarà fins al 2 de gener, després que el tècnic, Pep Guardiola, li concedís un permís especial (la resta del grup es reincorporarà el 29 de desembre per preparar el partit de Lliga del dia 2 contra el Llevant).

stats