Barça
Esports Barça 05/12/2011

Messi: "Si guanyem al Bernabéu serà un cop anímic per a la resta de l'any"

Després de saber que és un dels finalistes a la Pilota d'Or, Messi ha concedit una entrevista a la FIFA en què recorda que el que vol "és que l'equip guanyi partits i títols"

Efe
2 min
Leo Messi és un dels tres candidats a la Pilota d'Or de 2011.

BarcelonaEl davanter del Barça, Lionel Messi, ha comentat la possibilitat de donar "un cop anímic per a la resta de l'any" al Reial Madrid si el seu equip treu "un bon resultat" en el clàssic del proper dissabte, al mateix temps que s'ha mostrat satisfet per ser finalista per a la Pilota d'Or, malgrat que el més li "interessa és que l'equip guanyi partits i títols", en una entrevista concedida a la FIFA per aquest motiu.

"Òbviament, és molt important treure un bon resultat, i si això passa serà un cop anímic per a la resta de l'any. Si passa el contrari, no tindrem temps per relaxar-nos perquè ve el viatge a Japó, que és molt important per a nosaltres".

Respecte al dibuix tàctic al Bernabéu, la Pulga va recordar que el "3-4-3 implica tenir més gent en el mig camp, que és el que vol el mister per tractar de tenir més la pilota". En aquest sentit, en el Barça tenen clar que "la possessió és la clau per fer mal i que no te'n facin", per la qual cosa "tenir un home més en la medul·lar permet que sigui més fàcil".

Per Messi, una altra de les armes del seu equip en el clàssic serà l'experiència conjunta acumulada. "Ens coneixem molt ja amb els jugadors del Barcelona. Fa temps que juguem junts i pràcticament sabem on anirà la pilota amb dues o tres passades d'anticipació", ha comentat.

"Quan Guardiola va arribar va decidir que comencéssim a menjar al club, que els metges estiguessin més pendents de nosaltres i ens controlessin, igual que el cinesiòleg. Aquesta ha estat una gran diferència i ha fet que siguem molt més forts individualment i en conjunt", ha recordat.

D'altra banda, aquest dilluns s'ha sabut que l'argentí opta a la seva tercera Pilota d'Or. "Com vaig dir sempre, és positiu rebre premis individuals i sobretot aquest que té molta importància, molt prestigi, però el que més m'interessa és que l'equip guanyi partits i títols", ha explicat sobre aquest tema.

Precisament el següent trofeu podria arribar aquest mateix mes si el Barça compleix amb el seu paper de favorit en el Mundial de Clubs, que Messi afronta amb "moltes ganes" i vol "poder celebrar de la mateixa manera". "La responsabilitat de guanyar la tenim sempre", va avisar de cara a "un torneig importantíssim" en terres asiàtiques.

stats