Barça
Esports Barça 13/10/2011

Messi va haver-se de refugiar a la cabina del pilot en un vol de línia a Caracas

L'argentí va agafar un vol regular i la pressió dels passatgers va obligar el blaugrana a amagar-se a la cabina, informa el diari veneçolà El Universal

Ara
1 min
Messi, saludant l'afició després del partit que Argentina ha jugat contra Xile.

BarcelonaLeo Messi va esperar a que els llums de l'avió s'apaguessin per pujar. Intentava esquivar l'atenció dels passatgers, però no va poder, i ràpidament van començar a abraonar-se sobre l'astre argentí. La solució que va trobar la tripulació, segons el diari El Universal, va ser amagar-lo a la cabina, tot i que, en teoria, ningú que no sigui el pilot o el copilot poden ser-hi en els enlairaments i aterratges.

A l'avió, però, també viatjaven Javier Mascherano, el valencianista Ever Banega i Juanjo Brau, preparador físic del Barça. Els dos futbolistes no van poder gaudir de tanta protecció, i es van convertir en el blanc dels passatgers. Tot plegat va passar en un curt vol entre la ciutat veneçolana de Barcelona i Caracas, abans d'agafar un enllaç fins a Madrid i, finalment, arribar a Barcelona després del partit de la selecció argentina a Veneçuela.

stats