Barça
Esports Barça 20/03/2012

Messi supera la fita històrica de César i es converteix en el màxim golejador del Barça amb 234 dianes

Amb 234 gols, el jugador argentí ha superat el rècord que ja va aconseguir en el seu moment un altre jugador del Barça, el mític Pelucas

Ara
1 min
Messi celebra el seu gol 232 amb el Barça / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaLeo Messi ha superat aquest dimarts la fita històrica d'un altre mite blaugrana, César Rodríguez, que va marcar 232 gols en competicions oficials. Aquesta nit davant del Granada Messi ha tornat a fer història i ha aconseguit ser el màxim golejador de la història blaugrana, amb 234 gols.

En el moment que ha marcat el gol 233, amb el que superava César, al videomarcador de l'estadi ha aparegut la frase "Enhorabona Messi", mentre el Camp Nou corejava el seu nom celebrant el gol.

Després que el Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona iniciés una tasca d'investigació, en col·laboració amb 'La Vanguardia', per determinar quants gols havia marcat el Pelucas, es va veure que a l'argentí només li faltava un gol per igualar el seu rècord, ja que no eren 235 gols, com es creia inicialment.

Ara, a Messi només li queda arribar als 369 gols de Paulino Alcántara, fets en partits oficials i amistosos, per ser definitivament el màxim golejador del Barça.

stats