Lliga de Campions
Esports Barça 25/08/2011

Messi suma un nou premi individual, ara el millor jugador de la UEFA

L'astre argentí va ser escollit per la premsa com el UEFA Best Player, el millor jugador de les lligues europees, un premi creat per Plattini just aquest any

Albert Solé
1 min
Leo Messi.

Mònaco (enviat especial)A les vitrines de la casa de Leo Messi aviat no hi cabrà res més. L'argentí del Barça ha sigut escollit com el millor jugador de les lligues europees de la temporada 2010/11, el UEFA Best Player, en la gala en què s'han sortejat els grups de la Champions. Messi suma així un altre premi individual a la seva carrera després de les dues Pilotes d'Or. Els altres dos finalistes per aquest premi de recent creació eren el també blaugrana Xavi Hernàndez i el portuguès del Reial Madrid Cristano Ronaldo.

Aquest és un premi creat precisament aquest any per la UEFA per compensar la pèrdua del premi tradicional de la revista France Football -que s'ha fusionat amb el FIFA World Player-, i que distingia primer al millor jugador europeu, i després al millor jugador de les lligues europees. Doncs això és el que distingeix aquest UEFA Best Player, el millor jugador de les Lligues europees de la temporada que es va acabar el maig passat.

stats