Barça
Esports Barça 30/12/2011

Leo Messi, nomenat ambaixador de la seva Rosario natal al món

El davanter argentí ha assegurat que és "molt feliç" per aquesta distinció i ha explicat que "segurament" viurà a la seva ciutat natal quan es retiri

Efe
2 min
Messi rep el títol d'ambaixador de Rosario de mans de l'alcaldessa Mónica Fein

Buenos Aires (Argentina)El blaugrana Leo Messi ha estat nomenat aquest divendres ambaixador de la seva Rosario natal al món, una distinció de la ciutat argentina on té la "família i els amics", i on "segurament" viurà quan es retiri del futbol, ha afirmat el jugador.

"És un orgull molt gran per mi rebre aquest premi, a la meva ciutat, al meu país. Vull agrair aquest reconeixement a Rosario, a casa meva, al lloc on vaig néixer, on hi ha la meva gent, la meva família", ha assenyalat Messi en l'acte en què ha estat distingit per l'alcaldessa del districte, Mónica Fein.

El davanter ha agraït la condecoració i ha assegurat que és "molt feliç" pel nomenament que ha rebut en l'acte desenvolupat a Rosario, a la província argentina de Santa Fe, al qual han assistit els seus pares, Celia i Jorge, i diversos amics.

"És molt bonic que gent que vingui de fora vulgui conèixer la ciutat (a 300 quilòmetres de Buenos Aires). Sempre estic aquí per més que no hi sigui, hi són els meus amics, la meva família i la meva gent, i segurament serà la meva residència quan deixi el futbol ", ha comentat.

Messi també ha aprofitat l'ocasió per elogiar l'entrenador Gerardo Martino i desitjar-li "el millor" al Newell 's Old Boys, al qual el tècnic es va incorporar aquesta setmana i on el davanter va fer els primers passos en el futbol.

"És una persona molt estimada pel club, pel seguidor. Tant de bo li surtin les coses molt bé, li desitjo el millor", ha dit el jugador, que el pròxim 1 de gener viatjarà a Barcelona per sumar-se als entrenaments de l'equip.

"Espero seguir creixent i seguir aconseguint coses per al Barça", recent campió del Mundial de Clubs, ha desitjat el futbolista.

stats