Barça
Esports Barça 18/07/2012

Messi: "Tant de bo em quedi marge per ser encara millor jugador"

El davanter del Barça ha dit que té l'espina clavada del penal fallat contra el Chelsea, i que li agradaria que la Pilota d'Or la guanyés Xavi o Iniesta

Albert Solé
3 min
Messi, després de la roda de premsa

Sant Joan DespíLeo Messi ha sigut el primer jugador que ha atès la premsa de la pretemporada, i ho ha fet amb la seva senzillesa habitual. “Quan arranquen les temporades l'important i fonamental és aconseguir títols, la xifra de gols és secundària”, en referència a la seva estratosfèrica xifra de 73 gols que va marcar la temporada passada. I preguntat sobre si pot superar aquest nivell, ha dit: “Intento mantenir el nivell cada any i intentar millorar-lo, a més de seguir creient en l'equip i en els companys. Tant de bo em quedi marge per ser encara millor jugador”.

Humil

El crac ha assegurat que no considera que tingui un pes espacial dins de l'equip: “Tinc el pes que tenim tots dins el vestidor, cadascú sap el que ha de fer dins i fora del camp. Jo sóc el mateix que quan va arribar Guardiola, i el pes que tinc és el que he assumit sempre, i és com seguiré”.

Un altre triplet?

“Tant de bo, però és molt difícil repetir-ho. Ara, tinc l'espineta clavada de perdre la semifinal del Chelsea pel penal que vaig fallar, i per la Lliga que vam perdre aquí amb Camp Nou amb el Madrid”.

Pilota d'Or

Leo Messi ha volgut restar importància al debat de la Pilota d'Or, "que encara queda molt lluny", ha dit. Això sí, ha volgut destacar que els seus companys Xavi i Iniesta la mereixen. "Tant de bo la puguin guanyar, han fet molt i ja ho vaig dir la temporada passada, que la mereixen", ha explicat l'astre argentí, que també ha dit que Casillas també es mereix el premi, lògicament. "No sé en què es basen per donar la Pilota d'Or, jo desitjo que es quedi al vestidor del Barça, com més n'hi hagi del Barça millor".

Confia en Villa

D'altra banda, ha assegurat que no fa falta que el club fitxi cap altre davanter. "Hi és David Villa, que s'està recuperant molt bé i esperem que torni al seu millor nivell, al d'abans de la lesió, seria importantíssim perquè feia molts gols i l'hem trobat molt a faltar", ha comentat Messi.

Sense lesions

Messi fa molt de temps que no es lesiona i no es perd cap partit oficial: “No em passa res, intento aprofitar el moment i no perdre'm cap partit, desitjo que les lesions em segueixin respectant a mi i als companys i estar disponible per a tots els partits”.

Tito

Sobre Tito Vilanova ha comentat: “El recordo com a entrenador quan era petit, formava els jugadors i ens ajudava en el nostre creixement. Llavors no imaginava que un dia me'l trobaria al primer equip, però sóc feliç i estic content que estigui amb nosaltres com a primer entrenador”.

Vacances

Aquest any ha sigut el que més vacances ha tingut dels últims anys, i Messi reconeix que se li ha fet estrany: “Ja tenia ganes de tornar a treballar perquè no estic acostumat a tenir tants dies de vacances”.

Lliga estranya

El crac argentí ha volgut fugir del debat obert per Sandro Rosell quan va dir a aquest diari que la Lliga passada va ser “molt estranya”, i la resposta d'ahir d'Higuaín: “La Lliga passada ja està, la va guanyar el Madrid, ara arranquem una nova temporada i l'hem de preparar al millor possible”.

Mascherano

I sobre la renovació de Mascherano: “És fonamental per a nosaltres, i des que Guardiola el va posar de central no li recordo un partit dolent. Tant de bo es quedi molts anys al Barça, és fonamental”.

stats