Publicitat
Publicitat

BARÇA

L'argentí no vol comparacions amb Maradona

Messi: "Només em falta guanyar el Mundial amb Argentina"

Leo Messi ha dit que ha tingut "la sort" d'aconseguir molts títols amb el Barça i que el que li falta és "guanyar un Mundial" amb l'Argentina, la qual cosa creu que aconseguirà "en algun moment"

"Sé que en algun moment guanyaré el Mundial que tant vull", ha afirmat Messi en declaracions formulades a la cadena argentina de televisió TyC Sports als Estats Units, on la selecció del seu país s'enfrontarà a la d'Estats Units aquest dissabte. "El meu desig és guanyar el Mundial. Gràcies a Déu he tingut la sort de guanyar-ho tot a nivell de clubs i individualment. L'únic que em falta és això”, ha indicat el futbolista de Rosario.

Messi ha reconegut que durant el partit que Argentina va guanyar contra Espanya per 4-1 el setembre de 2010 va rebre de part dels seus compatriotes el millor reconeixement al seu país. "Vaig sentir una gran alegria després d'aquella ovació, perquè no m'havia passat a l'Argentina. L'esperava perquè volia que la gent del meu país em tractés com la gent de fora. Esperem que els seguidors arribin a la Copa Amèrica tan il·lusionats com nosaltres", ha explicat.

"Tenim una nova oportunitat de guanyar davant de la nostra gent a la Copa Amèrica i seria una cosa molt maca vèncer per seguir treballant amb tranquil·litat”, afegeix.

Messi segueix sense voler que el comparin amb Maradona i explica que "Diego és únic i aquesta comparació no cal fer-la. Intentaré deixar el meu nom a la història del futbol. I si se'm dóna la sort de ser allà dalt a prop de Diego, millor. El més important és que tots dos som argentins", ha dit.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT