BARÇA

La foto va ser feta en un aeroport provincial argentí

Un diputat argentí utilitza Messi en la seva campanya política i ha de donar explicacions

Els cartells van aparèixer la setmana passada a la ciutat del nord de Salta, capital de la província homònima, on Olmedo aspira a ser governador

El davanter del Barcelona Lionel Messi ha demanat explicacions al diputat argentí Alfredo Olmedo i al partit que representa, el peronista, per utilitzar sense autorització una imatge seva per a una campanya política, i s'ha reservat el dret d'iniciar accions legals.

L'advocat de la família del futbolista, Ricardo Giusepponi, ha indicat avui que Olmedo "està vulnerant el dret d'imatge" del jugador en llançar una campanya amb cartells en els quals apareix amb Messi.

La foto en la qual posen tots dos s'hi pot veure la llegenda "Sí a l'esport, no a les drogues. Olmedo governador", va ser feta en un aeroport provincial argentí per petició del dirigent polític al jugador per tenir un record seu.

"Hem reclamat al partit polític que representa el senyor Olmedo perquè s'està vulnerant el dret d'imatge", va dir Giusepponi a l'agència estatal argentina de notícies Télam.

"Volem fer responsable judicialment a Olmedo per l'ús dels cartells de campanya", va dir l'advocat, que va afegir: "amb la petició d'explicacions volem saber per què ho han fet, i ens reservem el dret d'iniciar accions legals".

"No es pot actuar amb tanta desimboltura", va mantenir Giusepponi, que va assegurar que Messi "no participa en política ni està donant suport a cap candidat".

Més continguts de