Publicitat
Publicitat

Supercopa

Recull de premsa Internacional

“Messita de luz”, a la portada d''Olé'

La premsa internacional es rendeix, novament, al crack argentí. L'adjectiu més repetit als titulars és “màgic”

“Messita de luz”. Aquest és l'original titular que ocupa bona part de la portada del diari argentí Olé, en la seva edició impresa d'aquest dijous. El rotatiu destaca “els dos gols de col·lecció” del seu paisà i fa referència a l' atac perpetrat per l'entrenador blanc a Tito Vilanova en el temps afegit. El també argentí Clarín no escatima en elogis per Messi i el qualifica de “geni, golejador i campió”. A Europa, l' Équipe francès diu “Messi deixa atordit el Reil Marid”, Corriere dello Sport titula “La màgia de Messi: el Barcelona està de celebració” i, La Gazzetta dello Sport rebla “La màgia de Messi dóna, també, la Supercopa al Barça”.

A les edicions digitals dels diaris internacionals també es troben articles que lloen Messi, i adjectius com "màgic" i "meravellós" es filtren als titulars. The New York Times diu "La màgia de Messi enfonsa el Madrid”; O Globo "Amb el show de Messi, el Barça s'emporta la Supercopa d'Espanya”, Al-Jazira "Messi condueix el triomf del Barcelona”, La Gazzetta dello Sport "Messi meravellós, i Mou, el dolent que destrueix el futbol espanyol” i l' Équipe "Gràcies per l'aperitiu".

Per la seva banda, els mitjans anglesos se centren en l'exjugador de l'Arsenal i la BBC titula "Cesc Fàbregas guanya la Supercopa en el seu debut amb el Barça”. The Guardian diu " Cesc Fàbregas s'estrena al Barça en una nit per recordar ” i se suma a les crítiques vers l'entrenador blanc: evocant les paraules de Piqué, titula “ Mourinho destrossa el futbol espanyol”.

Històries de superació esportiva

Més continguts de