Copa del Rei

Mestalla ho ha sol·licitat formalment

València és la seu favorita per acollir la gran final

La final de la Copa del Rei es jugarà el dimecres 20 d'abril i València és la ciutat que té més números per ser-ne la seu

La final de la Copa del Rei es jugarà el dimecres 20 d'abril, però encara no té seu confirmada. Una vegada clar que Barça i Madrid seran els finalistes, hi ha un estadi que es perfila com a favorit. Es tracta de Mestalla (València).

La Cartuja (Sevilla) ha estat descaratada perquè les dates coincideixen amb Setmana Santa i l'opció de La Romareda (Saragossa) no agradava a la RFEF.

Mestalla ha sol·licitat formalment ser seu de la final de la Copa del Rei. De fet, Manuel Llorente, president del València CF, ho va explicitar a la darrera Junta Directiva de la RFEF i l'Ajuntament de València, sempre golós d'acollir grans esdeveniments esportius, li dóna tot el suport.

Coneix aquí com és l'estadi de Mestalla.

València ha acollit ja 8 finals de la Copa del Rei, mentre que Saragossa (3) i Sevilla (2) tenen menys experiència en aquests tipus d'esdeveniments. El Barça ha guanyat quatre finals a Mestalla i una a La Romareda.

Més continguts de