Copa del Rei
Esports Barça 03/02/2011

València és la seu favorita per acollir la gran final

La final de la Copa del Rei es jugarà el dimecres 20 d'abril i València és la ciutat que té més números per ser-ne la seu

Redacció
1 min
Una façana de Mestalla.

ValènciaLa final de la Copa del Rei es jugarà el dimecres 20 d'abril, però encara no té seu confirmada. Una vegada clar que Barça i Madrid seran els finalistes, hi ha un estadi que es perfila com a favorit. Es tracta de Mestalla (València).

La Cartuja (Sevilla) ha estat descaratada perquè les dates coincideixen amb Setmana Santa i l'opció de La Romareda (Saragossa) no agradava a la RFEF.

Mestalla ha sol·licitat formalment ser seu de la final de la Copa del Rei. De fet, Manuel Llorente, president del València CF, ho va explicitar a la darrera Junta Directiva de la RFEF i l'Ajuntament de València, sempre golós d'acollir grans esdeveniments esportius, li dóna tot el suport.

Coneix aquí com és l'estadi de Mestalla.

València ha acollit ja 8 finals de la Copa del Rei, mentre que Saragossa (3) i Sevilla (2) tenen menys experiència en aquests tipus d'esdeveniments. El Barça ha guanyat quatre finals a Mestalla i una a La Romareda.

stats