Publicitat
Publicitat

Barça

Michel Platini: "Messi és un assassí"

El president de la UEFA se suma a l'allau d'elogis que rep diàriament el blaugrana però també ha ressaltat la feina que està fent l'equip en general

Michel Platini, president de la UEFA, s'ha sumat a l'allau d'elogis que rep diàriament Leo Messi en una entrevista concedida a AFP. Segons Platini: "Messi mai estarà fart . Penso que és un veritable assassí . Tant és dolç i amable fora dels terrenys com té aquesta mirada assassina , de golejador ".

El màxim mandatarid e la UEFA no ha deixat d'elogiar al jugador argentí qualificant-lo "d'assassí" per les seves ganes i el seu instint golejador dins els terrenys de joc, "no hi ha secret - ha assegurat- cal ser un assassí , entre cometes , en el terreny , per aconseguir el que ell fa" .

Platini ha dit que no sap quan de temps durarà la màgia del blaugrana però ha sentenciat que mentre duri s'hauran d'aprofitar  " dia a dia les seves qualitats , el seu futbol " i ha assegurat "aporta alguna cosa formidable ".

Per últim tot i ressaltar el talent i la feina de Messi, Platini no s'ha oblidat de la gran tasca que està duent a terme l'equip de Guardiola. " El fet que Messi jugui sempre amb les mateixes ganes , ho generalitzaria a tot l'equip del Barça . Trobes sempre el mateix en els jugadors " assegura.

Recordant el partit del Mundial de Clubs contra el Santos, el president de la UEFA ha dit: "Vaig veure aquest partit al Japó i va ser extraordinari . Aquestes ganes no són només de Messi , que dóna el toc final , sinó que la resta de l'equip té el mateix esperit . És la seva manera de jugar ".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT