Barça
Esports Barça 07/12/2011

Míchel: "Sense tenir un gran dia al Bernabéu, el Barça pot tenir prou amb Messi"

L'exentrenador del Getafe creu que el Barça, en el pitjor dels casos, pot tenir argument més que suficient amb Messi per derrotar el Madrid, "que aquest any està una miqueta per sobre"

Ara
1 min
Leo Messi.

BarcelonaMíchel González, exjugador del Reial Madrid i exentrenador del Getafe, ha reconegut aquest migdia que el Barça pot guanyar el clàssic de dissabte, "un partit marcat sempre al calendari" encara que no tingui un bon dia.

Per a Míchel, els de Guardiola poden tenir prou amb Messi, un jugador "absolutament brillant" i que marca les diferències. "El mig del camp és important, però Messi és tan brillant que el Barça pot tenir prou amb ell" encara que la resta de jugadors no estiguin del tot encertats.

Segons el tècnic, la clau del Madrid passa per Xabi Alonso. "Si és el protagonista serà una bona notícia per al Reial Madrid", ha indicat.

En qualsevol cas, l'exfutbolista creu que "hi haurà molta igualtat". "El Reial Madrid està una miqueta per sobre i tant de bo guanyi", ha dit. I, fent broma, ha comentat que "la lliga s'ha acabat" si els blancs sumen la victòria.

stats