BARÇA
Esports Barça 28/03/2012

El Milan, ferm contra el Barça: "Thiago Silva no està en venda"

Adriano Galliani, conseller delegat del Milan, assegura abans del dinar de directives que el defensa brasiler no és al mercat

Efe
1 min
Galliani, al costat del tècnic, Massimiliano Allegri / ALESSANDRO GAROFALO / REUTERS

RomaEl conseller delegat del Milan, Adriano Galliani, ha assegurat aquest dimecres que si el president del Barça, Sandro Rosell, li demana el fitxatge del defensa brasiler Thiago Silva li respondrà de manera ferma que el jugador "no està en venda".

Galliani, mà dreta del propietari del Milan, l'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi, ha parlat amb els periodistes abans del dinar que les directives del seu club i el Barça han celebrat aquest dimecres previ al partit de quarts de final de la Lliga de Campions.

"Si Sandro Rosell em demana Thiago Silva li responc de manera educada, però ferma, que el jugador no està en venda", ha indicat el conseller delegat del Milan sobre el defensa brasiler, que aquesta nit no podrà jugar contra el Barcelona per una lesió a la cuixa dreta.

D'aquesta manera ha volgut tancar Galliani la qüestió d'un possible fitxatge de Thiago Silva per part del Barça, un tema que planeja des que ja el juny de l'any passat el brasiler va reconèixer que havia mantingut contactes amb el club català.

Sobre el partit d'aquest dimecres, el dirigent ha apostat perquè serà un "gran partit", en el qual, malgrat que el Barça sigui sempre el gran favorit, l'equip italià té, segons ell, les seves opcions. "El Barça és l'equip que millor juga en el món, però nosaltres també tenim el que és nostre. Aquesta nit el duel serà entre el Milan i el Barça, no entre Messi i Ibrahimovic, que són dos grandíssims campions. Messi és segurament el millor del món. Qui pot dir el contrari?", ha dit Galliani.

stats