BARÇA
Esports Barça 02/01/2012

Milito: "Guardiola és el millor entrenador de tots els que he tingut"

L'exdefensa argentí del Barça diu en una entrevista al diari 'Olé' que el tècnic blaugrana és un dels entrenadors que més l'ha marcat en la seva carrera

Ara
1 min
Milito, en un entrenament amb el Barça. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaL'exdefensa del Barça Gaby Milito, ara a l'Independiente, ha dit en una entrevista al diari argentí OléOlé que "Guardiola és el millor entrenador" de tots els que ha tingut en la seva carrera.

"Més enllà de no haver jugat gaire en l'últim temps amb ell, Guardiola és un tècnic que sens dubte em va marcar. He tingut la sort de tenir molt bons entrenadors en la meva carrera, com José (Pekerman), César (Menotti), el Tolo Gallego, Bielsa, Ramon, però el Pep és el millor de tots, tant dels que he tingut com dels que no. Per mi, el és el secret del gran èxit del Barça", ha reconegut Milito.

"Guardiola té la formula per evitar que algú es relaxi", explica Milito, que afegeix: "A cada xerrada que dóna li transmet una confiança tremenda al grup. És un entrenador que no es conforma mai i això ho transmet permanentment als jugadors. A més, analitza molt els rivals a través dels vídeos, sempre pensant en opcions per atacar. Els que pensen que el Barça és pura improvisació, s'equivoquen. Fins i tot Messi ha de complir certs moviments tàctics quan l'equip perd la pilota".

Milito també ha parlat sobre Messi, a qui no ha volgut comparar amb Maradona. "Quan veig jugar jugar en Leo m'ho pregunto al revés: haurà existit algú abans que hagi fet tot el que ja ha fet el Lionel? És un monstre. Entrar a la pista i tenir-lo del teu costat et dóna la sensació que no pots perdre", ha confessat.

stats