MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 27/06/2011

Gabriel Milito: "Hores d'ara crec que seguiré al Barça"

En una entrevista a El Mundo Deportivo, el central argentí ha parlat sobre el seu futur i una temporada que tancarà jugant al Copa Amèrica després d'haver jugat poc amb el Barça.

Redacció
1 min
Milito s'abraça amb Valdés en el que, potser, és un comiat de l'argentí.

BarcelonaMilito afirma que "mai vaig deixar d'entrenar amb molta serietat i intensitat, tant al Barcelona com en el temps que porto aquí amb l'Argentina. És cert que en l'últim temps les possibilitats de jugar van ser poques, però no crec que això jugui en contra meva". En ser preguntat si es veu la propera temporada al Barça, Milito ha afirmat que "hores d'ara sí".

Milito admès no haver parlat massa amb Guardiola, doncs "després de saludar-nos després de guanyar la Champions jo ja vaig venir de seguida cap aquí, per enfocar a la Copa Amèrica, que és en l'únic que penso ara. Amb en Pep tinc una relació com la de la resta dels meus companys, i la veritat és que he aprofitat cada moment sota les seves ordres perquè és un entrenador molt bo, que m'ha ensenyat coses noves que, de no haver coincidit amb ell, potser mai no hagués après.

Sobre els duels viscuts amb el Madrid aquesta temporada, Milito afirma que "són condiments previs als partits, després tot queda en els noranta minuts a la pista. Tota la resta és donar-li una mica de joc a la premsa, encara que també és cert que van ser partits amb molta càrrega emocional i molta pressió perquè hi havia coses molt importants en joc. Llavors és normal que sorgeixin aquest tipus de declaracions, i al final cadascú té la seva opinió. Nosaltres mai vam entrar en la contestació, només ens limitem a jugar a futbol. El que va quedar clar és que ara per ara el Barça és superior al Madrid".

stats