Barça
Esports Barça 21/03/2011

Milito, Mascherano i Iniesta apareixen per sorpresa a l'entrenament en família d'avui

Amb l'èxode de les seleccions, només s'han entrenat nou jugadors del primer equip i vuit del filial. Milito, Mascherano i Iniesta tenien festa però s'han exercitat

Redacció
1 min
Andrés Iniesta en un entrenament amb el Barça.

Sant Joan DespíEl primer entrenament dels quatre que farà el FC Barcelona aquesta setmana ha estat en família. Només sis jugadors del primer equip (Pinto, Alves, Fontàs, Keita, Jeffren i Bojan) i vuit del planter (Miño, Muniesa, Sergi Gómez, Montoya, Tello, Carmona, Rafinha i Víctor Vázquez) han fet treball de camp sota les ordres de Josep Guardiola. Dels del primer equip, Fontàs, Alves i Bojan marxaran a mitja setmana amb les seleccions.

Han estat més, però, els jugadors del FC Barcelona que s'han entrenat aquest dilluns a la ciutat esportiva. Adriano, titular contra el Getafe, ha fet treball de postpartit al gimnàs, mentre que Milito, Mascherano i Iniesta, que tenien festa i que aquest dimarts s'incorporen amb les seves respectives seleccions, també han vingut a treballar.

D'altra banda, els lesionats Puyol, Pedro i Maxwell han seguit amb el seu treball de recuperació en un dia en què no hi ha hagut compareixença de premsa.

stats