PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 01/05/2011

Milito i Montoya ja no podran jugar durant aquesta temporada

L'argentí estarà quatre setmanes sense jugar. El lateral del filial serà operat d'una fractura al terç mig angulada i desplaçada de la clavícula esquerra. El temps de baixa és d'unes 6 setmanes.

Toni Padilla
1 min
Milito parla amb Guardiola.

BarcelonaDesprés de caure a Sant Sebastià i arribar a Barcelona passada la 1 de la matinada, el Barça s'ha entrenat aquets matí a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí pensant ja en el partit del Madrid de dimarts. Els jugadors titulars han fet treball de recuperació, i un munt d'homes del B han format part d'un entrenament en què Iniesta ha fet part del treball col·lectiu. El de Fuentealbilla encara no té l'alta mèdica. Puyol ha fet treball de camp sense pilota.

Aquest matí també s'ha confirmat que Milito i Montoya ja no podran jugar durant el que resta de temporada. Les proves realitzades aquest matí confirmen el trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa esquerra de l'argentí. El temps de baixa és d’unes quatre setmanes.

Montoya pateix una fractura del terç mig angulada i desplaçada de la clavícula esquerra. Montoya serà operat demà d'una fractura al terç mig angulada i desplaçada de la clavícula esquerra. El temps de baixa és d'unes 6 setmanes.

stats