Barça
Esports Barça 06/07/2012

Milla admet que "el primer és la salut de Thiago" i diu que "Jordi Alba vol venir"

El seleccionador lamenta l'absència del brasiler per lesió, i assegura que "desconeix" el malestar del Barça per la convocatòria de Jordi Alba pels Jocs Olímpics

Efe
2 min

MadridEl tècnic de la selecció espanyola olímpica de futbol, Luis Milla, ha admès aquest divendres que la baixa de Thiago Alcántara "és una contrarietat", tot i que "el primer és la salut del jugador", i ha assegurat que Jordi Alba "vol" sumar-se al grup i "està feliç" d'anar als Jocs de Londres.

"Thiago és un gran professional, bon company i gran jugador. Tenia molta il·lusió, com la tenen tots, per ser aquí amb nosaltres. S'ha passat les vacances treballant per veure si podia arribar sense problemes i no ha pogut. Però el primer és el primer, la salut el noi i no córrer riscos", ha dit.

Milla, que ha reunit als convocats aquest divendres a Las Rozas, dirigirà aquesta tarda el primer entrenament de l'equip (19.00 hores), ha reconegut que el migcampista blaugrana "va ser un jugador referent a l'Europeu".

"Ara cal canviar el xip, hi ha altres jugadors i intentarem, a partir de la qualitat de cadascun, treure-li el màxim rendiment en benefici de l'equip", ha afegit.

D'altra banda, el seleccionador no ha dubtat quan se li ha preguntat per Jordi Alba. Milla ha assegurat que el desig del nou jugador del Barça és el d'incorporar-se a la selecció olímpica després de proclamar-se campió d'Europa amb l'absoluta a Kíev; i ha dit que desconeixia el malestar del club blaugrana amb la seva convocatòria.

"Està il·lusionat, perquè n'hem parlat. Per part nostra, està molt clar. I per part del Jordi, ell vol venir i està feliç de participar als Jocs. El Barça sempre ha estat un club exemplar en aquest tipus de situacions però no he vist les declaracions. Estic tranquil ja que sí que el Jordi vol venir amb nosaltres", ha afegit.

Sobre la condició de favorit que pot tenir la selecció del Brasil, que comptarà a Londres amb un equip liderat per Neymar amb Marcelo, Thiago Silva i Hulk com majors de 23 anys, Milla ha elogiat la convocatòria del seleccionador Mano Menezes.

"Sempre, per historial i perquè té bons jugadors, a més dels que ha incorporat, el normal és que Brasil sigui favorit", ha conclòs.

stats