Barça
Esports Barça 09/01/2011

El Miniestadi s'omple per veure l'únic entrenament del Barça de portes obertes

L'estadi del filial blaugrana estava ple de nens en l'últim dia de festa abans del retorn a les escoles després de les vacances de Nadal

Redacció
2 min
Els jugadors del Barça corrent al Miniestadi amb les grades plenes durant l'entrenament de portes obertes.

BarcelonaAmbient de luxe el que s'ha viscut aquest migdia a l'entrenament de portes obertes que el primer equip ha fet al Mini. I és que més de 15.000 persones, entre les quals majoritàriament hi havia nens, no s'han volgut perdre aquesta oportunitat única. Veure el Miniestadi ple per veure un entrenament, contrasta amb les 3.500 persones que ahir van anar al mateix estadi per veure el derbi català de segona A entre el Barça B i el Girona.

Després de la brillant victòria al camp del Deportivo, el conjunt dirigit per Josep Guardiola, com ja ve sent habitual en aquestes dates, ha fet un entrenament obert al públic perquè els socis i aficionats tinguessin l'oportunitat de veure els seus ídols de ben a prop. Més enllà dels jugadors, els autèntics protagonistes de la jornada han estat els nens, que vestits amb la indumentària blaugrana seguien amb il·lusió les evolucions dels membres de la plantilla blaugrana.

Des de ben aviat, a les immediacions tant del Camp Nou com del Miniestadi, s'ha pogut viure un ambient poc habitual d'un diumenge al matí. I és que ningú volia arribar tard a una sessió preparatòria que ha començat ben puntual, a les 12 hores. El dia assolellat ha contribuït a una jornada de felicitat dels milers de famílies barcelonistes que omplien les graderies del Miniestadi.

La cridòria d'emoció no ha cessat en cap moment. Però, sens dubte, un dels moments en què s'ha fet sentir amb més intensitat ha estat quan els jugadors que van ser titulars s'han disposat a llançar diferents pilotes des del terreny de joc cap a les graderies, més tenyides de blaugrana que mai, amb samarretes –moltes, amb el nom dels tres candidats a la Pilota d'Or– i diferents pancartes. Tothom volia aconseguir-ne una.

Immediatament després, el mateix grup de jugadors s'han apropat a les persones ubicades al límit del terreny de joc, pertanyents a diferents associacions. Totes han pogut fer realitat el seu somni de fotografiar-se amb els seus ídols i demanar-los autògrafs. També han pogut aprofitar aquest moment les persones situades a la primera línia de les graderies del Mini, que han embogit en veure els jugadors tan a prop.

Sense cap mena de dubte, un dels altres punts àlgids de la jornada s'ha produït durant el transcurs del partidet que han disputat els jugadors que no van ser titulars. No importa a quina porteria es marquessin gols. Tots han estat celebrats pel públic com si es tractés d'un partit de veritat. Després d'una hora de treball, es posava el punt final a una jornada que quedarà a gravada a la retina dels barcelonistes.

Per agrair la seva presència en aquesta sessió preparatòria, els membres de la plantilla dirigida per Josep Guardiola han fet una volta al camp saludant la gent que omplia de gom a gom les graderies del Miniestadi. Just abans d'abandonar el terreny de joc, s'han llançat de nou pilotes als aficionats i s'ha procedit a les fotografies i la signatura d'autògrafs.

stats