Barça
Esports Barça 06/04/2011

Mircea Lucescu considera que el Barça ha deixat sentenciada l'eliminatòria de quarts

El tècnic del Xakhtar s'ha mostrat molest perquè el Barça ha guanyat gràcies als "errors infantils" dels seus jugadors; i que el resultat "és exagerat pel que s'ha vist"

Martí Molina
1 min
El tècnic del Xakhtar, Mircea Lucescu, durant el partit al Camp Nou.

BarcelonaEl tècnic del Xakhtar Donetsk, Mircea Lucescu, creu que el Barça ha deixat “sentenciada” l'eliminatòria després de guanyar 5-1 a l'anada dels quarts de final de la Champions.

Visiblement molest amb el seus jugadors, l'entrenador ha comentat que la clau del partit ha estat que el Barça “s'ha aprofitat dels nostres errors infantils”, ja que els blaugranes “també n'han comès però no els hem aprofitat”. Per això, creu que el resultat “és exagerat” i que “no reflexa bé el joc que s'ha vist al camp”.

En qualsevol cas, Lucescu ha volgut “felicitar” el Barça per la “victòria merescuda”. Tot i que ha lamentat que “és un equip que ataca amb 7 o 8 homes i això fa que deixi espais al darrera, però no ho hem aprofitat”.

El tècnic també ha dit que “és difícil jugar al Camp Nou perquè el públic decideix què passa al camp”, fent referència a les decisions arbitrals. De totes maneres, preguntat sobre el partit en qüestió, ha respost que “és difícil jugar, en general, a la Lliga Espanyola perquè el públic dels estadis està molt a sobre” del partit.

stats