Barça
Esports Barça 05/04/2011

Mircea Lucescu: "Tan sols desitjo tenir opcions per al partit de tornada"

Mircea Lucescu, entrenador del Xakhtar, i Luis Adriano, futbolista, han estat els protagonistes de la roda de premsa prèvia al partit de demà de la Lliga de Campions

Redacció
1 min
Mircea Lucescu.

BarcelonaMircea Lucescu, entrenador del Xakhtar, assegura que "sabem el tipus de joc que el Barça vol fer contra nosaltres. És un equip construït per guanyar sempre i els seus jugadors tenen uns automatismes molt ben apresos, però hem de buscar com aturar-los".

"Espero un partit espectacular i tan sols desitjo tenir opcions per al partit de tornada perquè a casa som un conjunt que pot tenir les seves opcions", ha dit el tècnic. "Hem de ser conscients que l'eliminatòria és de dos partits, així que no ens hem d'obsessionar amb el resultat de demà", ha assegurat Lucescu, que defineix el Barça "com el millor equip de la història".

Segons Lucescu, "després de l'entrenament d'avui prendré la decisió de si Txigrinski juga o no, però hi ha altres futbolistes que poden ocupar el seu lloc".

Luis Adriano, futbolista del Xakhtar, reconeix que "el Barça és un gran equip, segurament el millor del món, però cada partit és una història diferent".

stats