El Mònaco fa oficial el fitxatge de Jordi Mboula

El club del Principat ha pagat els 3 milions d'euros de la clàusula de rescissió de l'extrem del planter del Barça

El Mònaco ha fet oficial el fitxatge de Jordi Mboula, un dels futbolistes amb més projecció del planter del Barça. L'extrem, de 18 anys, fitxa pel conjunt del Principat a canvi de 3 milions d'euros, l'import de la seva clàusula de rescissió.

Mboula era una de les prioritats del conjunt monegasc. El jugador s'entrenarà regularment amb el primer equip i tindrà presència a les principals competicions, cosa que al Camp Nou tenia més complicada. Per això l'extrem ha fet les maletes i ha marxat al Mònaco, tot i els intents del Barça de convèncer el jove futbolista.

El Barça pretenia que Mboula combinés la participació a Segona A (en el cas de confirmar-se l'ascens) amb entrenaments i presència esporàdica al primer equip, cosa que finalment no podrà ser.

El futbolista s'ha acomiadat amb un missatge a les xarxes socials. Mboula ha justificat la decisió de marxar "després d'una valoració molt profunda" per acceptar un nou "repte" per al qual se sent "preparat i motivat". L'extrem ha tingut paraules d'agraïment per als membres de La Masia: "Aquí m'han format com a jugador i, sobretot, com a persona. I sempre estaré en deute amb aquest club".

Més continguts de