Copa del Rei
Esports Barça 25/02/2013

Mou, irònic amb Roura: "Prefereixo quedar-me amb les lliçons de no pressionar l'àrbitre que hem rebut en el passat del Barça"

El tècnic del Madrid ha sorprès en sortir a la sala de premsa i ha assegurat que el seu equip està preparat per jugar els partits decisius d'aquesta setmana

Ara
1 min
José Mourinho, l'entrenador del Reial Madrid, durant la roda de premsa obligatòria.

BarcelonaJosé Mourinho ha sorprès a tothom en trencar la norma autoimposada de no parlar abans dels partits i ha aparegut a la sala de premsa de Valdebebas abans del clàssic de Copa. Volia llançar un missatge: "L'ambient és normal. Ens agrada jugar aquest partit. Tots volen jugar. Prefereixo partits d'aquesta dimensió i dificultat a partits sense tensió. Per això estem preparats per jugar. Volem que arribi ràpid el partit davant el Barcelona i el del Manchester".

El tècnic portuguès també ha ironitzat sobre les paraules de Jordi Roura, en les quals el tècnic català ha dubtat de l'àrbitre d'aquest dimarts, Undiano Mallenco: "Prefereixo quedar-me amb les lliçons que hem rebut en el passat del Barcelona. Lliçons d'esportivitat, de no pressionar l'àrbitre, no simular targetes per als adversaris i òbviament com jugar a futbol, que ho fan molt bé".

Mourinho creu que al Barça no l'afectarà la derrota a Milà i que en el partit de Copa no hi ha favorit: "Considero que no hi ha moments quan juguen grans equips. Aquest partit no té res a veure amb els partits anteriors. No hi ha relació. S'ha d'intentar jugar tan bé com sigui possible i ja està. Res més".

Ha confirmat què ha recuperat el motor del seu equip: "Penso que hi serà Xabi Alonso". I també Benzema: "Ha entrenat amb l'equip ahir i avui i m'ha semblat que està en condicions físiques". I diu que jugarà amb un davanter centre: "No m'he plantejat jugar sense nou".

stats