Madrid
Esports Barça 26/01/2012

Mourinho: "Al vestidor he sentit que és impossible guanyar aquí"

El tècnic del Reial Madrid ha estat molt esquerp a la roda de premsa, responent amb monosíl·labs i considerant que els seus homes han fet un gran partit al Camp Nou

Martí Molina
2 min
José Mourinho, al Camp Nou. LLUÍS GENÉ / AFP PHOTO

BarcelonaJosé Mourinho ha tornat a mostrar la seva cara més amarga a la sala de premsa del Camp Nou. Després que el Madird caigués eliminat a la Copa només ha respost amb complexitat una pregunta, on ha assegurat que els seus homes han fet un bon partit contra el Barça. La resta han estat frases curtes, i en una d'elles ha assegurat que "al vestidor he escoltat que és impossible guanyar aquí".

Preguntat sobre possibles crits i retrets al túnel de vestidors, un cop acabat el partit, ha assegurat que "no he escoltat res, ho heu de demanar als jugadors. Jo només he escoltat al vestidor que és impossible guanyar aquí".

El tècnic de Setúbal no ha volgut parlar de l'actuació de Teixeira Vitienes, al·legant que ell "no parla dels àrbitres", i ha assegurat que al partit d'anada no es va "equivocar en l'estratègia". Això sí, ha comentat que "ja sabia el què és jugar aquí. Ja vaig jugar aquí amb el Chelsea, l'Inter i abans amb el Madrid. No és res nou. És una situació ja coneguda". I qüestionat si estava insinuant que es referia a l'actuació arbitral, ha continuat: "Jo no insinuo res. Vosaltres sou els que hi enteneu de futbol, jo menys. Tot i no estar al cas de la premsa esportiva esperaré per veure quina és la vostra anàlisi del partit".

"No sé si la gent estarà contenta o no. Feu com sempre, enquestes i entreviste al carrer. Vosaltres sabeu com ho heu de fer", ha etzibat als periodistes que escoltaven la seva conferència de premsa, a qui també ha dit que "no sé si és el nostre millor partit o no. Ho heu de dir vosaltres", referint-se als mitjans de comunicació.

Mourinho també ha explicat que "abans del partit hem vingut amb la il·lusió de guanyar. Sabíem que era molt difícil, però hem vingut amb aquesta motivació i il·lusió", i sobre què ha dit als seus homes al descans, ha comentat: "Ha estat un descans fàcil per mi, hi havia poca cosa per canviar. Quan el teu equip no està jugant bé el descans és petit. He parlat només un minut. Al primer temps hem tingut moltes ocasions i he dit als jugadors que ho fessin igual. Al segon temps he intentat moure peces però des del meu punt de vista l'equip ha jugat molt bé".

Per últim, se li ha demanat per quin motiu no felicita el Barça per la classificació si Guardiola va felicitar el Reial Madrid després de la final de Copa de la temporada passada: "Has de preguntar a Pep [Guardiola] per què ens va felicitar a la final de Copa. Si vols felicito el Barça per la victòria de la setmana passada. Ho faig amb total tranquil·litat. A l'anada van guanyar amb per mèrits propis".

stats