Barça
Esports Barça 30/11/2011

Mourinho i Guardiola també s'enfronten als 'smartphones'

Els usuaris dels jocs socials d'estratègia 'Reial Madrid Fantasy Manager 2012' i 'FC Barcelona Fantasy Manager 2012', que ja compten amb un milió d'usuaris, podran reptar-se

Efe
1 min
José Mourinho i Pep Guardiola.

MadridA falta de deu dies perquè se celebri el primer clàssic de la Lliga, els seguidors més fanàtics de Reial Madrid i Barcelona tenen l'oportunitat de fer que els seus tècnics, José Mourinho i Pep Guardiola, respectivament, es vegin les cares al Facebook i els smartphones gràcies a un videojoc.

Els usuaris dels jocs socials d'estratègia Reial Madrid Fantasy Manager 2012 i FC Barcelona Fantasy Manager 2012, que ja compten amb un milió d'usuaris, podran reptar-se per descobrir quina alineació virtual és més poderosa.

L'empresa espanyola desenvolupadora dels títols From the Bench explica en un comunicat que els enfrontaments entre madridistes i culers permetran descobrir les alineacions favorites dels usuaris i fer que els dies previs al partit del dia 10 de desembre siguin més entretinguts.

Aquests jocs socials, dissenyats per a Facebook i els sistemes operatius mòbils iOS i Android, permeten que els usuaris puguin gestionar virtualment el seu equip favorit.

A més d'esforçar-se per crear el grup des de zero, entrenar-lo i preparar mentalment als jugadors, l'usuari podrà millorar el rendiment i els resultats del club adquirint béns virtuals. Ara, a més, poden vèncer per primera vegada els seus eterns rivals.

stats