Barça
Esports Barça 17/04/2011

Mourinho: “El penal d'Albiol no era res”

L'entrenador ha començat a preparar el partit de Copa amb un discurs victimista, i ha carregat contra un àrbitre que tenia "dos criteris diferents" a l'hora de xiular

Martí Molina
2 min
Mourinho es queixa a l'àrbitre.

BarcelonaMourinho ha tornat a fer de les seves a la sala de premsa. S'ha negat a respondre als mitjans de comunicació que el divendres es van plantar -perquè no parlava ell sinó Karanka-. Ha mantingut un discurs victimista sobre l'actuació arbitral i ha dit textualment que el penal que han xiulat a Albiol i que ha significat la seva expulsió “no era res”.

L'entrenador del Madrid ha començat el seu xou negant-se a respondre als periodistes dels diaris As, Marca i cadena Ser. L'excusa del portuguès era que no van “tenir respecte” per Karanka quan parlava en el seu lloc; i ha dit que només els respondria si venia el director dels mitjans respectius.

I després l'ha continuat amb un discurs victimista, assegurant que l'àrbitre ha perjudicat el seu equip, per començar a preparar el partit de Copa.

Segons Mou, “ha estat un partit equilibrat jugant 11 contra 11, amb un primer temps sense grans oportunitats de gol. I després, com passa moltes vegades, 11 contra 10 és pràcticament missió impossible jugant contra un equip que amb possessió és el millor del mon”. Més concretament, ha dit que el seu equip “ha creat dificultats” al Barça jugant amb igualtat numèrica; mentre que els blaugranes “han tingut facilitats” amb un home més.

Mourinho ha estat especialment crític amb l'àrbitre: “I una vegada més [l'arbitratge ha tingut] una diferència de criteri important. No entenc perquè Alves no veu la segona targeta al penal. Si la fa al mig del camp és targeta, imagina't a dintre l'àrea. Ho he preguntat al 4t àrbitre i m'ha dit que no li han ensenyat perquè és un defensa lateral”. Ha dit Mou davant la sorpresa de la sala de premsa.

Pel portuguès, el partit ha tingut quatre conseqüències: “Hem jugat 45 minuts amb 10 i els jugadors s'han desgastat. Si normalment tenim un dia menys que descansar, aquesta vegada tenim el mateix número de dies però hem jugat 45 minuts amb 10. L'altra és que jugant 11 contra 11 podem. Que de cara a la final de Copa, una altra vegada hem de tornar a treballar amb 10. I l'última és que Albiol no podrà jugar la final per una falta que no ha estat res”. Per tot això, el tècnic marxa del partit amb “sensacions positives”.

Per últim, ha comparat l'actitud del públic del Bernabéu aplaudint i celebrant l'empat amb l'afició del Tottenham, quan a punt de caure eliminada de la Champions a mans del Madrid, encara animava els seus jugadors i els esperonava.

stats