Barça
Esports Barça 21/01/2012

Mourinho: "No us vaig sentir l'any passat dir res d'un jugador que va fer comentaris racistes i va dir que no. Us ho vau creure"

L'entrenador del Madrid ha defensat les disculpes de Pepe acusant el blaugrana Busquets, mentre que Pep Guardiola no ha volgut comentar-ho: "Jo no responc les rodes de premsa dels meus companys"

M. Molina
1 min
José Mourinho

BarcelonaJosé Mourinho ha volgut defensar aquest dissabte la paraula de Pepe. El defensa del Madrid, que va trepitjar Messi en el clàssic de Copa al Bernabéu, va dir que havia estat "una acció involuntària". I el tècnic del Reial Madrid ha dit que no hi havia cap motiu per dubtar de la seva paraula. Al contrari, ha posat d'exemple el suposat comentari racista que va fer el blaugrana Sergio Busquets, la temporada passada, també en un clàssic al camp del Madrid.

"Sou pesats, eh? Jo no vull parlar més. A més, No vaig veure durant la temporada passada que vosaltres dubtéssiu d'un jugador que va tenir un comentari racista i que després el seu entrenador va dir que es creia el seu jugador. I tothom se'l va creure, fins i tot la UEFA", ha dit Mourinho, fart que li preguntessin sobre Pepe i si hauria de ser sancionat.

Per la seva banda, a Pep Guardiola li han preguntat sobre aquest tema, però ha eludit pronunciar-se: "No tinc res a dir, no em pregunteu. Jo no responc les rodes de premsa dels meus col·legues".

stats