FUTBOL
Esports Barça 03/02/2012

Mourinho ficant el dit a l'ull de Tito Vilanova, protagonista de les Falles del 2012

En la mateixa falla, el tècnic portuguès apareix amb el peu sobre el cap de l'exdirector general del Madrid, Jorge Valdano

Efe
1 min

ValènciaL'entrenador portuguès del Reial Madrid, José Mourinho, i el seu dit a l'ull del segon tècnic del Barça, Tito Vilanova, protagonitzaran les Falles d'aquest any, ja que les seves figures apareixen en l'exposició del ninot que serà inaugurada aquest dissabte.

Aquests ninots apareixeran en algunes de les Falles de València i, després de ser exhibits en l'exposició, es mostraran als carrers de la ciutat, on seran cremats la nit de Sant Josep, el proper 19 de març.

L'entrenador del Reial Madrid és el protagonista d'una falla en la qual apareix ficant-li el dit a l'ull a Tito Vilanova –segon entrenador del Barça–, en una figura que reprodueix amb humor l'incident que es va produir entre tots dos al Camp Nou en el partit entre el Barça i el Reial Madrid de final de la passada temporada.

En la mateixa falla, Mourinho apareix amb el peu sobre el cap de l'exdirector general del Reial Madrid, Jorge Valdano, que va abandonar el club al final de la passada campanya després d'una etapa de baralles amb l'entrenador portuguès.

En una altra falla Mourinho és el protagonista indirecte. Apareix la figura de Sergio Canales, jugador del Reial Madrid cedit al València, que actualment està lesionat i que llueix una escaiola en què apareix un text amb una dedicatòria signada per Mourinho, en la qual desitja una ràpida recuperació al futbolista.

stats