Copa del Rei
Esports Barça 17/01/2012

Mourinho: "Si treballa com a Mallorca, no deixaré que ningú toqui Cristiano, i qui ho faci tindrà problemes"

El tècnic del Madrid s'ha discutit amb un periodista quan li ha preguntat si es jugava el prestigi contra el Barça, i ha dit que no ha trobat la clau per guanyar-lo

Albert Solé
2 min
José Mourinho entra a la sala de premsa.

BarcelonaLa roda de premsa prèvia al clàssic de Copa del Rei ha tingut molts moments interessants. Per començar, quan han preguntat directament a Mourinho si havia trobat la manera de guanyar al Barça, l'entrenador ha respost amb un escuet: "No".

Cristiano

Un dels moments més tensos ha sigut quan li han preguntat per Cristiano Ronaldo, i s'ha allargat una bona estona responent per defensar el seu compatriota: "Fa un any i mig que estic amb Cristiano, ha marcat molts gols, molts hat tricks, hem guanyat un títol amb un gol seu, però el millor partit que ha fet amb mi és la seva segona part contra el Mallorca, és del partit en què n'he quedat més orgullós. Un jugador que viu amb la pressió de ser un fenomen, d'haver de decidir sempre, va treballar com un animal i va fer el que l'equip necessitava en cada moment. Li vaig dir que treballant així, ningú el tocararia, i si algú ho fa tindrà problemes".

Prestigi

El segon moment de cert nerviosisme a la sala de premsa de la ciutat esportiva de Valdebebas ha estat quan li han preguntat si contra el Barça es jugava el seu prestigi com a entrenador, una pregunta que no li ha agradat gens, i ha respost amb una altra pregunta cap al periodista amb una certa supèrbia: "Quants títols haig de tenir en el meu currículum per no jugar-me la meva carrera en cada partit?. El que em jugo en cada partit és la meva alegria personal, estar trist o content, no em jugo absolutament res més".

Eliminatòria de Copa

També li han preguntat, com ell ha dit moltes vegades, si firmava el 0-0 en el partit d'anada amb el Barça en l'eliminatòria, i el tècnic ha respost: "Un bon resultat és guanyar l'eliminatòria". I respecte de si no passaria res si queden eliminats, ja que ha dit algun cop que la Copa és la tercera competició en importància, Mourinho ha dit: "Pensant en la Lliga i la Champions, qui quedi eliminat jugarà dos partits menys i tindrà un avantatge, però no siguem hipòcrites, tant el Barça com nosaltres volem passar a semifinals".

stats