Supercopa
Esports Barça 18/08/2011

Mourinho: "Sobre el 'Pito' Vilanova o com es digui aquest no tinc res a comentar"

L'entrenador del Madrid no ha volgut entrar a valorar l'acció on s'ha encarat i ha agredit a Tito Vilanova a les acaballes del partit, quan ha ficat el dit a l'ull al segon entrenador del Barça

Martí Molina
2 min

BarcelonaJosé Mourinho no ha volgut entrar a valorar l'acció on s'ha encarat i ha agredit a Tito Vilanova a les acaballes del partit, quan ha ficat el dit a l'ull al segon entrenador del Barça. El portuguès ha dit, en primera instància, que "sobre 'Pito' Vilanova, o com es digui, no tinc res a comentar". I un cop se l'ha repreguntat sobre el tema, ha dit "no conec aquest home". Sobre aquest punt, també ha dit: "He estat educat en la cultura del futbol per jugar-lo com s'ha de jugar i no caure el primer".

El Reial Madrid, que ha perdut la Supercopa contra el Barça després de caure a la tornada al Camp Nou per 3-2, s'ha queixat de l'actitud antiesportiva dels blaugranes, a qui ha acusat de donar instruccions als recullpilotes perquè no entreguessin la pilota amb rapidesa al segon temps "com fan els equips petits".

A més, també ha parlat sobre la picabaralla al tram final del partit, i ha assegurat que "no eren els jugadors del Reial Madrid qui ho ha provocat". Tot plegat s'ha produït després d'una entrada de Marcelo a Cesc, davant la zona de les banquetes, que ha suposat la vermella directa pel brasiler. "Ja sabem que una determinada zona del camp una falta acaba sempre amb targeta", ha comentat.

Tot i aquests comentaris, el tècnic portuguès ha assegurat que els seus homes han fet un bon partit, i en general, una bona Supercopa. "La sensació és que hem jugat dos partits molt bons, molt complets, de 90 minuts. Hem jugat molt bé els 4 temps d'aquests 2 partits i em sembla que som un equip millor del que érem l'any passat".

Als pocs segons de la roda de premsa de José Mourinho, "Pito Vilanova" s'ha convertit en Trending Topic a Twitter.

stats