Barça

Mourinho confirma l'"interès" del Chelsea per fitxar Cesc

El tècnic portuguès admet als mitjans britànics que segueix el cas i que és conscient del desig del futbolista de deixar el Barça

L'entrenador del Chelsea, el portuguès José Mourinho, ha confirmat als mitjans britànics el seu "interès" per fitxar el migcampista del Barça Cesc Fàbregas i ha admès que està "seguint el cas".

"Tenim interès. Jo tinc interès a analitzar la situació. Em sembla que ell està realment interessat a abandonar el Barça i que està molt interessat a tornar a Anglaterra [...]. Més enllà d'això, no hi ha res per a nosaltres o un altre equip. [...] No és per ara o per demà o per abans de la Copa del Món", ha apuntat el portuguès.

El tècnic no va confirmar que l'oferta fos imminent, però, segons ha publicat la premsa britànica els últims dies, el Barça va posar al d'Arenys de Mar el preu de 33 milions d'euros, una quantitat que el club londinenc estaria disposat a apujar fins a 37 milions.

Des de la plantilla 'blue', el seu company de selecció Fernando Torres i davanter del conjunt anglès, ha admès que Fàbregas és un perfil de jugador que el Chelsea "no té" i que aportarà "futbol, control de pilota, arribada i gols". "Els grans jugadors sempre són bons fitxatges. Ja coneixem Cesc, és un jugador que coneix la competició i sempre va ser un dels millors jugadors quan era a l'Arsenal", ha comentat Torres.