Barça
Esports Barça 18/08/2011

Mourinho continua sense guanyar al Camp Nou

El tècnic portuguès encara no ha pogut guanyar el Barça al seu feu després de vuit visites. En aquests partits, Mourinho ha sumat 3 empats i 5 derrotes

Redacció
2 min
José Mourinho.

BarcelonaDesprés que el Barça aixequés dimecres a la nit, gairebé de matinada, la seva desena Supercopa d'Espanya, els culers mantenen un altre èxit: deixar sec Mourinho al Camp Nou. The Special One continua, després de vuit partits, amb tres equips diferents, sense guanyar a l'Estadi.

La rivalitat entre el Barça i Mourinho ha anat més enllà dels clubs que el portuguès ha dirigit des d'aquells primers dies del de Setúbal com a tècnic del Chelsea. I, sobretot, des de l'episodi del 'teatre'.

Els primers capítols els vam viure a la Lliga de Campions, amb Mourinho entrenant el Chelsea (entre 2004 i 2008) i l'Inter de Milà (entre 2008 i 2010). La temporada 2004/05 el Barça va endur-se l'anada dels vuitens de final per 2-1, tot i que a la tornada el club anglès es va classificar amb un 4-2.

L'any següent van tornar a veure's les cares i aquest cop va ser el Barça, qui va classificar-se a la mateixa ronda. 1-2 a Stamford Bridge i, al Camp Nou, 1-1.

Per tercer any consecutiu, ambdós clubs es van veure les cares, però aquest cop a la fase de grups de la temporada 2006/07. El Chelsea va guanyar al seu camp 1-0 i a l'Estadi els dos clubs van empatar a 2.

Amb l'Inter, Mourinho va sortir prou ben parat davant el Barça, però tampoc va guanyar al Camp Nou. Derrota 2-0 a la fase de grups i 1-0 a les semifinals, tot i que no va servir per arribar a la final de Madrid.

I un cop el portuguès va aterrar a la capital de l'Estat espanyol, la ratxa va continuar. En la seva primera visita com a tècnic blanc, 5-0. Després, nou enfrontament a la Lliga de Campions: 1-1, després que el Barça deixés sentenciada l'eliminatòria amb el 0-2 de l'anada.

El darrer episodi

Amb la consecució del primer títol de la temporada pel Barça, Mourinho continua sense conèixer la victòria al Camp Nou. Després del 3-2 final, el portuguès suma 0 victòries, 3 empats i 4 derrotes, amb 7 gols a favor i 16 en contra.

Caldrà veure si la tendència continua el proper 22 d'abril de 2012, quan es jugui el Barça-Reial Madrid de Lliga. Si no és que tots dos equips es tornen a veure les cares abans.

stats