ESPANYOL
Esports Barça 03/01/2012

El conseller de seguretat de l'Espanyol diu que el Barça no els ha demanat entrades per al derbi

"No tenim cap problema que els seguidors del Barça vinguin, però el que tots volem és segregar grups violents, no volem donar-los ni el més mínim alè", ha dit Moya

Efe
1 min

Sant Adrià de BesósEl conseller de seguretat de l'Espanyol, José Manuel Moya, ha desmentit que el club blanc-i-blau no permeti l'accés a aficionats del Barça per al pròxim partit del diumenge 8 de gener i ha assegurat que "la seva directiva no ens ha demanat entrades per al derbi".

"No tenim cap problema que els seguidors del Barça vinguin a casa nostra. Però el que tots volem és segregar grups violents, no volem donar-los ni el més mínim alè. Ens hem pres la seguretat molt seriosament i no volem que els violents entrin de cap manera", ha explicat Moya.

El conseller de l'Espanyol, de tota manera, ha afegit que les entrades sempre estaran lligades a un registre nominal. "Volem identificar qui les compra per controlar l'accés", ha apuntat.

Moya ha insistit que el Barça no ha demanat entrades i que si les haguessin demanat "els les hauríem donat". Moya ha lamentat que a cinc dies del derbi s'estigui parlant de les entrades i no "de com seria de bonic guanyar el Barça, que ara mateix és el millor equip del món".

El partit, com sempre en els derbis, ha estat declarat d'alt risc i comptarà amb les mateixes mesures de seguretat que en edicions anteriors.

stats