BARÇA
Esports Barça 22/11/2011

Navarro: “Vull estar aquí, a casa meva, fins al final”

El jugador del Barça Regal signa el contracte que el lligarà al club blaugrana fins que es retiri, i el president, Sandro Rosell, diu que la següent samarreta que es penjarà al Palau serà la seva

Ara
2 min
Navarro i Rosell, després de signar la renovació del jugador.

BarcelonaEl jugador del Barça Regal Joan Carles Navarro ha signat aquest dimarts a la tarda el contracte que el lligarà al Barça fins que es retiri. L'escorta ha dit que, per a ell, "avui és un dia molt especial". "Demà farà 14 anys que vaig debutar i si llavors m'haguessin dit que signaria un contracte que digués que em retiraria aquí, no m'ho hagués cregut", ha explicat Navarro.

El jugador ha dit que ara es troba "en el millor moment" de la seva carrera. "Estic molt còmode i tinc moltes ganes de seguir ajudant a l'equip i d'aconseguir molts més títols", i ha confirmat que vol quedar-se al Barça fins que es retiri. "Vull estar aquí, a casa meva, fins el final"

Navarro ha dit que mai va pensar en marxar a cap altre equip europeu i ha comentat la seva marxa a la NBA. "Volia provar la NBA i va estar molt bé. Però a casa estic molt millor. Llavors va ser un any molt difícil, per a mi i per la meva família, he tornat i estic molt més còmode al Barça. Des que tenia 13 anys he estat aquí. He treballat molt per arribar aquí i no m'he plantejat anar a cap altre equip. Vaig voler provar la NBA. No em penedeixo d'haver-hi anat, però tampoc d'haver tornat", ha destacat.

El president del club, Sandro Rosell, ha dit que li feia molta il·lusió ser-hi perquè "en Joan Carles representa tot el que nosaltres volem. Té les tres F: feina –ell l'ha fet de manera espectacular i ho seguirà fent–, felicitat –la que ens ha donat i la que ell demostra jugant aquí– i fidelitat –és el que busquem–". El president ha puntualitzat que "no té preu l'esforç que ell ha fet per arribar a aquest acord" i ha anunciat que la propera samarreta que es retiri i es pengi al Palau serà la de Navarro.

Rosell també s'ha referit al nou Palau, que encara no se sap quan estarà acabat. "Esperem que el Juan Carles pugui inaugurar el nou Palau. Voldrà dir que hem trobat la manera de finançar-lo, i que ell seguirà jugant. Hem de fer un nou Palau, el farem. Intentarem que sigui ben d'hora i que el Juan Carles l'inauguri".

De la seva banda, Joan Creus, secretari tècnic del Barça Regal, ha explicat com és el nou contracte de Navarro. "Al Joan Carles li quedava aquesta temporada i una més. Hem fet un nou contracte fins el 2015 i a partir d'aquí, hem arribat a una fórmula basada en la confiança que tenim el club amb ell i ell amb el club, i en la seva implicació, anirem allargant d'any en any la seva vinculació al club", ha explicat Creus.

stats