MERCAT
Esports Barça 27/12/2011

Neymar serà jugador del Barça a partir de l'estiu del 2014, segons el diari Sport

El Barça i el Santos haurien tancat un acord per traspassar el jugador brasiler al club català just després del proper Mundial

Ara
1 min
Messi i Neymar abraçant-se després de recollir  la Pilota d'Or i Bronze del torneig.

BarcelonaSegons aquesta informació, Neymar vindria al Barça l'estiu del 2014 i no seria dels jugadors que cobrarien més del primer equip, però si ingressaria tant com Villa o Xavi. El contracte de Neymar seria de quatre temporades, amb opció a una cinquena, i el davanter percebria una quantitat econòmica propera als 7 milions d'euros per temporada. L'acord entre totes les parts és total i inclou també primes, possibles títols i drets d'imatge.

El Santos però, vol seguir disposant d'un jugador encara jove i l'acord significa que Neymar jugarà al club "peixe" fins el 2014. Just després del Mundial, Neymar vindria al Barça. Llavors tindrà 23 anys i més experiència. Aquesta periode de temps també permetrà treballar amb calma a Guardiola, qui creu en la projecció del davanter però ara mateix no considera prioritari un jugador com ell. D'aquí a tres temporades però, la situació serà diferent i el Barça ha passat per davant del Reial Madrid.

stats