BARÇA
Esports Barça 28/06/2011

"Imaginin Neymar i Messi junts", diu el tècnic del Santos, Muricy Ramalho

El tècnic del Santos, Muricy Ramalho, ha afirmat que Neymar, pretès pel Reial Madrid, hauria de triar el Barça per fer el seu salt al futbol europeu

Efe
1 min
Neymar celebra amb Jadson un dels gols de Brasil.

BarcelonaL'entrenador del Santos, Muricy Ramalho, ha afirmat que el Barça "té més la cara de Neymar", jugador pretès pel Reial Madrid, i ha dit que tem que el tècnic José Mourinho no li doni "llibertat necessària" per jugar.

Ramalho ha comentat els rumors que situen Neymar da Silva al Reial Madrid després de la Copa Amèrica que començarà divendres vinent a l'Argentina i ha dit que, si això es concretés, el jugador "no seria el mateix" que actua al Santos.

"No sé si tindria llibertat, perquè Mourinho és més tàctic" i el seu sistema de joc talla els jugadors creatius, ha dit el tècnic brasiler, que ha afegit que sent cert "temor" davant d'aquesta possible pèrdua de "frescor" que pogués patir el futbol de Neymar.

En declaracions al canal de televisió per internet Esporte Inter, Ramalho també ha considerat que el Reial Madrid no seria la millor destinació per al jove jugador brasiler en el futbol europeu. "Si hi ha un equip que té la seva cara i que ell hauria de triar és el Barcelona, però mai abans de final d'any", ha apuntat Ramalho una mica de broma, en recordar que el Santos pot creuar-se amb el conjunt català a la final del Mundial de Clubs de la FIFA.

"Imaginin Neymar i (Lionel) Messi junts", va afegir el tècnic, que està convençut que el juvenil brasiler té condicions per convertir-se en el millor jugador del món en molt poc temps.

stats