Mundial de Clubs
Esports Barça 17/12/2011

Neymar elogia el Barça i no creu que la final sigui un duel entre ell i Messi

El davanter brasiler del Santos ha afirmat que els blaugranes són "el millor equip del món" i ha assegurat que el partit de diumenge és "el més important" que hauran jugat

Efe
2 min
Neymar i l'entrenador del Santos Muricy Ramalho

YokohamaEl davanter brasiler del Santos, Neymar, ha afirmat que el Barça, el seu rival a la final del Mundial de clubs de demà, és "el millor del món" i ha rebutjat que el partit sigui un duel entre ell i l'argentí Leo Messi.

Neymar ha assegurat, en la roda de premsa prèvia a la final, que el partit de demà és "el més important" que hauran jugat i "obre una nova pàgina en la història del futbol".

"No hi ha un duel Messi-Neymar, és Santos i Barcelona, i demà serà un partit per a la història", ha dit l'estrella del Santos, que ha confirmat que l'equip jugarà el seu futbol "sense importar el rival".

A més ha comentat que els seus somnis com a futbolista s'han "convertit en realitat" gràcies al fet de poder jugar amb el Santos la final contra el Barcelona, "l'equip més gran del món", encara que ara "el més important és que guanyem el títol i el Santos quedi campió", ha dit.

Durant la final, Neymar intentarà "agafar la pilota i anar per endavant" com sol jugar, i fer "patir una miqueta" el defensor blaugrana Puyol, amb el qual espera canviar la samarreta després del partit i al qual considera "un gran capità".

Sobre un possible traspàs al Reial Madrid o el Barcelona, clubs que el pretenen, Neymar ha dit que "és un orgull", però que "el futur pertany a Déu". "Sóc jugador del Santos i vull ajudar l'equip a guanyar el Mundial de clubs", ha comentat.

De la seva banda, l'entrenador de l'equip brasiler, Muricy Ramalho, ha afirmat que no pensa canviar el sistema de l'equip: "Santos mantindrà la pilota, aquest és el nostre estil, tenim molta velocitat i amb això crearem oportunitats", ha recalcat.

L'entrenador ha subratllat que el partit contra l'equip que segons la seva opinió és "el número u és molt especial", i que "malgrat la diferència econòmica gran" entre els dos equips, els jugadors "intentaran mostrar el millor" que tenen, perquè en aquest tipus de partits "pot passar de tot".

Sobre la possibilitat que faci un marcatge específic a l'estrella argentina Messi, el tècnic brasiler ha dit: "El Barcelona no és només Messi, hi ha molts jugadors perillosos, i marcar-los tots seria molt difícil".

stats