Barça
Esports Barça 16/03/2013

El pare de Neymar es reunirà amb el Santos per negociar la renovació fins al 2016

Segons 'globoesporte.com', el vicepresident Odilio Rodríguez ha confirmat que les dues parts es trobaran per allargar el contracte fins més enllà del Mundial del 2014

Ara
1 min
PROJECTE DE FUTUR  Neymar, davanter brasiler, durant un entrenament  amb el Santos d'aquesta temporada.

BarcelonaEl pare de Neymar es reunirà amb el Santos per negociar la renovació del futbolista fins al 2016, segons informa 'globoesporte.com'. El jugador, pretès pel Barça, té contracte amb l'equip brasiler fins al 2014, i l'objectiu del club és allargar la vinculació amb el jugador fins més enllà del Mundial del 2014.

El rotatiu brasiler explica que el vicepresident del club, Odilio RodrÍguez, ha confirmat la trobada entre les dues parts, si bé encara no té data definida.

D'altra banda, Odilio Rodríguez ratifica les declaracions de l'entrenador Muricy Ramalho i reitera que Neymar no abandonarà el club a finals d'aquest any, com s'especulava des de Barcelona, i que com a mínim continuarà al Santos fins que acabi el contracte el 2014.

Segons el diari, el club compta amb l'ajuda d'onze patrocinadors i altres socis comercials per intentar augmentar el contracte del futbolista i poder-lo convèncer d'allargar l'acord. Actualment, rebria uns quatre milions de dòlars anuals.

stats