Barça
Esports Barça 31/12/2010

Nike prepara un disseny revolucionari per a la samarreta del Barça de la temporada 2011-12

La junta directiva hauria escollit aquest disseny d'entre els diferents prototips que li ha presentat Nike. La marca nord-americana cada dos anys intenta innovar

Redacció
1 min
El prototip del disseny de la nova samarreta del Barça per la temporada 2010-11.

BarcelonaEl disseny de la samarreta del Barça de la próxima temporada segur que obrirà un debat, un altre, entre la massa barcelonista. Segons avança avui Mundo Deportivo, el disseny que ha presentat Nike, i que la junta directiva ha aprovat, és el de la fotografia: mànigues blaves, nou franges grana molt primes sobre un fons blau (igual al davant que al darrere) i el coll rodó de color grana, i no groc com aquest any.

Segons explica el diari esportiu, Nike va tornar a presentar al Barça un disseny de samarreta com el que té l'Inter de Milà, on les franges dels dos colors s'entrellacen amb un degradat molt suau. La junta de Rosell, igual que va fer el curs passat la de Laporta, l'ha rebutjat i ha optat per aquest disseny més revolucionari. De fet, des que la marca nord-americana equipa el Barça, més o menys cada dos any presenta uns dissenys molt trencadors amb la tradició.

A més, tal com ja s'havia dit, la samarreta lluirà les paraules Qatar Foundation (en anglès) al davant, sense el logotip de l'arbre, i Unicef al darrere, sota el dorsal.

stats