Barça
Esports Barça 27/02/2012

Aquest divendres, 2 de març, nova reunió entre el Barça, l'Athletic i la Federació Espanyola

Abans que finalitzi la setmana ja es podria conèixer l'estadi, el dia i l'hora on es jugarà la final de la Copa, segons ha anunciat Ona fm

Ara
1 min
Estadi Vicente Calderón

BarcelonaAquest divendres, 2 de març, segons Ona fm, s'ha concertat una nova reunió entre el Barça, l'Athletic i la Federació Espanyola per decidir definitivament quina serà la seu de la final de Copa del Rei, així com el dia i l'hora del partit.

El Vicente Calderón i el dia 25 és la possibilitat que té més pes i la que més agrada als dos clubs. Per ells la millor opció segueix sent el Santiago Bernabéu, malgrat que des del Madrid aquesta possiblilitat no es contempla. Barça i Athletic seguiran insistint fins que els blancs no donin el 'no' públicament.

Fonts de la Federació Espanyola han assegurat que des de la RFEF volen que la final de la Copa del Rei tingui disponibles les dues dates, el 20 i el 25 de maig, per si el Barça no es classifiqués per a la final de la Champions. D'aquesta manera, la Federació voldria que el partit es jugués el 20 per facilitar la concentració de la selecció espanyola.

stats