Barça
Esports Barça 07/08/2011

Onze jugadors del Barça tenen partit dimecres amb la seva selecció

A tan sols uns dies de jugar la Supercopa contra el Reial Madrid, les seleccions espanyola, francesa, xilena i brasilera han convocat fins a onze jugadors del Barça per disputar els seus partits amistosos

Redacció
1 min
Thiago, durant el partit contra el Club América.

BarcelonaA tan sols uns dies de jugar la Supercopa contra el Reial Madrid, les seleccions espanyola, francesa, xilena i brasilera han convocat fins a onze jugadors del primer equip del Barça per disputar els seus partits amistosos. Tots ells jugaran aquest dimecres els seus compromisos internacionals.

El combinat espanyol compta amb vuit jugadors del Barça (Valdés, Piqué, Busquets, Xavi, Thiago, Villa, Pedro i Iniesta) per jugar dimecres contra Itàlia a Bari. Després que Vicente del Bosque esborrés Sergio Ramos de la convocatòria, el Reial Madrid tan sols té quatre jugadors a la llista: Iker Casillas, Álvaro Arbeloa, Raúl Albiol i Xabi Alonso. Els jugadors de la selecció s'han trobat aquest matí a la Ciutat esportiva de la RFEF i demà volaran fins a Bari per jugar el partit dimecres.

Thiago Alcantara serà la gran novetat doncs podria debutar amb la selecció espanyola absoluta a prop d¡on va nèixer. Thiago és nascut a prop de Bari –a San Pietro Vernotico – doncs el seu pare jugava el 1991 al Lecce, un altre equip de la regió de l'Apúlia. De ben menut però, va tornar cap al Brasil i després ja va anar a parar a Espanya quan el seu pare va fitxar pel València.

Éric Abidal i Alexis Sánchez seran dimecres a Montpellier, on França juga contra Xile. Ambdós es concentren demà. Dani Alves, per la seva banda, jugarà a Stuttgart, on Brasil competirà amb Alemanya. El brasiler volarà demà cap a terres alemanyes i dijous s'entrenarà per primer cop amb el Barça.

Messi i Mascherano no tenen partit amb l'Argentina, ja que l'enfrontament que hi havia previst contra Romania s'ha suspès.

stats