OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA

Alves centra l'opinió de la premsa esportiva: "No és normal un 'no' tan sorollós"

Les negociacions per a la renovació de Dani Alves van viure un dels seus episodis clau amb la roda de premsa de la seva agent i la premsa esportiva se'n fa ressò

Josep Maria Artells, a 'Mundo Deportivo': "A 24 hores d'un partit crucial al Sánchez Pizjuán, quan el Barça es juga en dos setmanes tota la temporada, resulta desproporcionat que la agent d'Alves, la seva exdona, organitzi una roda de premsa un tant rocambolesca per airejar el que no és més que un desacord sobre la renovació del brasiler. No és normal un 'no' tan sorollós".

Josep Maria Casanovas, a 'Sport': "Una renovació que recomana l'entrenador i que desitja el jugador s'ha enverinat. Van deixar podrir el tema masses mesos sense afrontar-lo de cara i ara els esclata a les mans. El 'cas Alves' salta a la palestra. Des de l'u de gener el jugador brasiler podia negociar amb el club que el volgués al quedar lliure el 30 de juny. Doncs bé, incomprensiblement el Barça ha esperat al mes d'abril per a fer una oferta al jugador, que ràpidament ha refusat".

Amalio Moratalla, a 'Marca': "Isco va ser, és i serà bàsic per al Madrid. Aclarida aquesta primera premissa, no sé si quan parlem d'Isco, del seu futbol, talent, entrega, toc de pilota, visió de joc i un llarg etc de qualitats, existeix de debò un debat de si té o no nivell per vestir de blanc. Aquest dubte es va aclarir ja fa molt temps".

Xavier Fina, a l''ARA': "Tot i que ho pugui semblar no es tracta d’aprofitar aquest espai per expulsar algun dels meus dimonis (tot i que també): és el que he pensat aquests dies quan llegia i sentia que el problema de l’Espanyol és conseqüència de la falta d’ambició. Com si els manuals d’autoajuda tinguessin raó i totes les coses bones que ens puguin passar siguin conseqüència de desitjar-ho i les dolentes, de no desitjar-ho".

Enric Bañeres, a 'La Vanguardia': "La qüestió és si la proclama 'Madrid se quema', aplicada al club del Santiago Bernabéu, tindria vigència actualment, veient les convulsions que viu la 'casa blanca', on alguna cosa fa pudor de socarrim. I això que l'equip encara no s'ha trobat a la Lliga de Campions amb la seva Nemesi, l'Atlètic de Madrid".

 

Més continguts de