OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA

"Guardiola s'ha equivocat. Els nervis li han jugat una mala passada", l'opinió de la premsa esportiva

Aquest dijous la premsa esportiva ha centrat les seves opinions en la plantada de Guardiola a la premsa i la difícil situació del Bayern per a les semifinals de Champions

Josep Maria Casanovas a 'Sport': "La metamorfosi que ha patit Messi aquesta temporada és la clau del moment estelar que viu l'equip. El canvi ha estat total. De mentalitat, d'estil de joc i de rendiment. Als 28 anys ha arribat a la plena maduresa compaginant la felicitat familiar amb els bons resultats esportius. Ara pensa més en l'equip que en ell.

Joan Vehils a 'Sport': "Aquest dimecres Guardiola s'ha equivocat. Segurament els nervis li han jugat una mala passada… Suspendre la roda de premsa que tenia convocada amb els mitjans catalans i espanyols em sembla una falta de respecte cap als periodistes desplaçats a Munic. Pep sabia que la majoria només havien viatjat a la ciutat bàvara per transmetre als aficionats els seus pensaments i mètodes de treball".

Josep M. Artells a 'Mundo Deportivo': "Els nervis del Bayern afloren com demostra que Rummenigge carregués contra l'arbitre de la copa, enviant-lo a l'oculista. De totes maneres, no ha de tenir por el conjunt bavarès davant del Barça perquè, amb tot, disposa d'una de les plantilles més potents del continent. […] Guardiola no és de posar excuses en les situacions problemàtiques".

Juan de Dios Crespo a 'Marca': "La fixació de la FIFA per les transferències de menors ve de llarg, però el seu reglament es va fer en un moment en el que es volia evitar l'exportació de jugadors molt joves per persones malvades sense escrúpols. Però en el futbol actual els clubs no tenen els joves abandonats de la mà de Déu, sinó que es preocupen per la seva preparació tant futbolística com personal".

Xavier Bosch a l''ARA': "Ara resulta que per fer front al Barça a la Champions es comencen a posar la tireta abans de la ferida fent un inventari de les baixes. No és el cas de Guardiola. Mai a la seva carrera s’ha escudat en el nombre de lesionats. I si calia jugava finals amb Touré de central i Silvinho de titular".