OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA

"Gràcies, Florentino, per la teva negativa! Barcelona hi surt guanyant", les opinions de la premsa esportiva

La decisió de disputar la final de la Copa del Rei al Camp Nou centra les opinions de la premsa esportiva d'aquest dijous

Josep Maria Artells a 'Mundo Deportivo': "La incògnita de la final de Copa va acabar amb un primer triomf virtual del Barça sobre l'Athletic. El Barça va jugar bé les seves cartes i va obtenir el que perseguia des del principi, l'estadi amb més aforament possible per satisfer la demanda dels seus socis i aficionats".

Roger Torelló a 'Mundo Deportivo': "Si d'entrada ja era favorit per endur-se el títol de Copa, després de l'elecció d'ahir del Camp Nou com a seu de la final, al Barça se li afegeix una pressió extra per guanyar-la".

Josep Maria Casanovas a l'Sport': "La negativa del Madrid ha estat total, sota cap concepte volia que el Barça pogués celebrar allà la conquesta d'un títol. El 'señorío' del Madrid ha quedat en entredit, i mirin per on, el tir li ha sortit al revés, a Florentino, ja que la final s'acabarà jugant al Camp Nou. Gràcies, Florentino, per la teva negativa! Barcelona hi surt guanyant".

Joan Vehils a l'Sport': "El president del Barça ha estat treballant tota la setmana perquè la final de Copa es disputés al Camp Nou. Com que Bartomeu tenia clar que Florentino no cediria el Bernabéu, va decidir llançar una estratègia per fer contents Luis Enrique i els seus jugadors. Els tècnics i els capitans li havien demanat jugar al Bernabéu o al Camp Nou, i això no passa per alt al president".

Marcos López a 'El Periódico': "No era una frase normal. I menys venint de qui venia. Toni Freixa, directiu a seques, sense responsabilitat real en la junta de Bartomeu, relegat per aquest a un paper marginal en el nucli de poder del Barça. Va ser el rostre i la paraula del rosellisme exercint de portaveu de la directiva de Sandro Rossell, a més de controlar el club com a secretari del consell directiu".