Barça
Esports Barça 16/07/2012

Overmars: "Muniesa està disposat a venir a l'Ajax"

El director esportiu del club holandès ho ha dit al diari 'De Telegraaf' i ha explicat que espera una trucada del Barça dimarts per negociar la sortida del defensa del B

Ara
1 min

BarcelonaMark Overmars, director esportiu de l'Ajax, ha assegurat que Marc Muniesa "està disposat" a abandonar el filial del Barça per fitxar pel club holandès. I que aquest dimarts rebrà una trucada del Barça per negociar una possible sortida del defensa del B.

En unes declaracions que recull el diari 'De Telegraaf', Overmars diu que Muniesa "vol venir, està obert a aquesta possibilitat". El director esportiu aclareix que "el Barça parlarà amb el jugador dimarts per oferir-li la renovació. I un cop s'hagin trobat, es podria negociar la seva sortida a l'Ajax". "Rebré una trucada directa per part del Barça, l'estic esperant", afegeix.

D'altra banda, Frank de Boer (entrenador de l'Ajax) ha valorat el defensa del filial. "Muniesa ha disputat un bon nombre de partits a Segona A. He vist vídeos seus. Té una bona cama esquerra i un 'perfil Ajax' molt genuí. Com a migcampista defensiu no el veig tant, però com a lateral esquerre o central seria molt benvingut si no prosperen altres opcions".

stats